Als het bij FC Dordrecht draait, zijn ze tot veel in staat

Met dezelfde achttien spelers die afgelopen woensdag naar Alkmaar afreisden voor de bekerwedstrijd tegen AZ zal trainer Ernest Faber meenemen naar Dordrecht voor de Jupiler League wedstrijd tegen FC Dordrecht. Dit houdt in dat Wesley Bakermans, Paul Dijkmans, Laurens van Leuken en de geblesseerde Rob van der Sluijs er niet bij zijn.

Afwezig: Rob van der Sluijs (heup).

“FC Dordrecht staan mee bovenaan in de strijd om de periodetitel”, zegt assistent-trainer Pascal Maas (foto). “Na een aarzelend begin van de competitie zijn ze nu in vorm. Het is een ploeg die als het eenmaal draait tot veel in staat is. We kunnen een gedreven en fanatiek FC Dordrecht verwachten.”

“Afgelopen dinsdag zijn ze in de beker uitgeschakeld door medekoploper FC Volendam, terwijl ze wel degelijk aanspraak mochten maken op de overwinning. We zullen ons niet aanpassen in het GN Bouw Stadion en willen voor de drie punten gaan. Winst is belangrijk, want bij een overwinning neem je in ieder geval afstand en kun je een gat slaan met de onderste helft van de ranglijst. Boven ons staat het dicht op elkaar en kun je zomaar een aantal plaatsen stijgen. ”

De achttien geselecteerde spelers voor de wedstrijd tegen FC Dordrecht zijn:

Rochdi Achenteh, Jelle de Bock, Rob van Boekel, Bart van Brakel, Jurgen Hendriks, Leon Kantelberg, Jelle van Kruijssen, Patrick N’Koyi-Kiabu, Sjors Paridaans, Ruud van der Rijt, Ivo Rossen, Jens van Son, Koen van Steensel, Ruud Swinkels, Justin Tahapary, Wesley Vanbelle, Ratko Vansimpsen en Jeffrey Vlug.

Bron: www.fc-eindhoven.nl

Categorie: Algemeen nieuws

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01