Verslag businessborrel 7 februari j.l.

Op maandag 7 februari vond er een bijzondere businessborrel plaats op initiatief van Plan@Office. Dit keer was niet De Krommedijk maar De Kuip het toneel voor een drukbezochte bijeenkomst.

In twee groepen werden de Business Club-leden van FC Dordrecht langs alle interessante plaatsen van het 75 jaar oude stadion geleid, van de kleedkamers tot aan de persruimte, de spelerstunnel en natuurlijk het Feyenoord-museum met daarin alle grote trofeeën van de afgelopen eeuw Feyenoord.

Na deze inspirerende rondleiding trakteerde Plan@Office de Dordtse Business Club op een borrel in de eigen, gezellig ingerichte skybox. Een uitgebreid kaasbuffet van Gert Jan de Kaasboer maakte de borrel compleet.

Categorie: Zakelijk nieuws

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01