Beloftenteam verliest van NAC Breda

Jong FC Dordrecht-Jong NAC Breda: 1-3 (1-1)

Het Beloftenteam heeft in eigen huis met 1-3 verloren van NAC Breda. Bij rust was de stand nog gelijk; 1-1.

In het eerste halfuur van de wedstrijd, waren de bezoekers de betere ploeg. In die fase kwamen zei ook op 0-1. Het laatste kwartier was voor FC Dordrecht en dat resulteerde vijf minuten voor de pauze in de gelijkmaker. Na goed voorbereidend werk van Jermaine van Pijkeren, kon Renaldo Jongebloet afronden: 1-1.

Na rust kregen beide teams aanvankelijk geen kansen. Totdat NAC halverwege het tweede bedrijf opnieuw aan de leiding kwam: 1-2. De Schapenkoppen gingen na de nieuwe achterstand meer risico nemen en dit leidde tot kansen, maar zichzelf belonen deden ze niet. Jermaine van Pijkeren, Nick de Bil en Renaldo Jongebloet wisten het net niet te vinden. In de laatste minuut van de officiele speeltijd besliste NAC Breda het duel definitief: 1-3.