Uitzege voor FC Dordrecht

FC Dordrecht heeft de eerste uitoverwinning van het seizoen geboekt. De ploeg van trainer Theo Bos won met 2-3 bij AGOVV Apeldoorn. Mawouna Amevor, die nog nooit had gescoord in competitieverband, scoorde twee keer. Shayron Curiel maakte de winnende.

In de matige eerste helft kwamen de bezoekers vroeg op voorsprong. Amevor tikte van dichtbij binnen. De Dordtenaren bleven na de openingstreffer de bovenliggende partij, maar overtuigen konden de gasten niet. Santy Hulst was het dichtst bij een doelpunt, maar hij miste. Vanuit het niets kwam de thuisploeg vervolgens op gelijke hoogte door een treffer van Dennis Krohne: 1-1.

Na rust nam FC Dordrecht vanaf de aftrap een hernieuwde voorsprong. Opnieuw was het Amevor die trefzeker was: 1-2. AGOVV leek nauwelijks aangeslagen door dat doelpunt, want het nam vervolgens brutaal het initiatief. Dik een kwartier voor tijd maakte Renee Troost gelijk: 2-2. Kort na de gelijkmaker miste Kevin Tano aan de andere kant een enorme mogelijkheid. In de slotfase golfde het spel op en neer, maar schonk Curiel de Dordtenaren alsnog de eerste uitzege van het seizoen: 2-3.

FC Dordrecht staat negende in de eerste divisie met 24 punten uit 16 duels.

Later meer…

Categorie: Algemeen nieuws
Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01