Als 8e de winterstop in (incl video)

FC Dordrecht heeft de laatste competitiewedstrijd van 2011 overtuigend gewonnen. De ploeg van trainer Theo Bos, dit seizoen thuis nog ongeslagen, versloeg aan de Krommedijk Go Ahead Eagles met 3-1.

De Dordtenaren hadden een droomstart tegen de formatie uit Deventer. Al in de vierde minuut scoorde Shayron Curiel, de vervanger van de geschorste Cecilio Lopes, op aangeven van Jesse Mayele. In de open eerste helft was de thuisploeg sterker.

De 2-0 na dik een half uur spelen was verdiend. Nick Coster werd gevloerd in het strafschopgebied, waarna Wilmer Kousemaker de penalty verzilverde. De bezoekers kregen kort na die treffer de kans om de spanning weer terug te brengen, maar Marnix Kolder kreeg de bal er niet in vanaf elf meter nadat Joep van den Ouweland een strafschop had versierd.

In de tweede helft kwam FC Dordrecht geen moment in de problemen. Coster liet het thuispubliek nogmaals juichen: 3-0. Go Ahead Eagles deed een kwartier voor tijd toch wat terug. Niklas Tarvajarvi zorgde voor 3-1. De onmachtige gasten waren verder niet in staat om het FC Dordrecht nog lastig te maken.

De Dordtenaren zijn gestegen naar de achtste plaats.

Categorie: Algemeen nieuws
Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01