Resultaten jeugdteams 04/05

Op de eerste zaterdag van mei speelden de B1 en C1 hun laatste competitiewedstrijd. Voor de B1 stond er niks meer op het spel. De kampioen verloor op eigen veld van VVV/Helmond Sport met 0-2. Voor de C1 stond de thuiswedstrijd tegen het al gedegradeerde Roda JC in het teken van lijfsbehoud.

De C1 speelde een goede eerste helft, waarin de ruststand 1-0 was (doelpunt Cheick Toure). In de tweede helft boog Roda JC in een kort tijdsbestek de 1-0 achterstand om in een 1-2 voorsprong. Ondanks het feit dat de Schapenkoppen aandrongen en het bleven proberen, bleef de 2-2 uit.

Omdat FC Dordrecht C1 samen met NAC Breda C1 en VVV/Helmond Sport C1 op 21 punten is geeindigd, moeten de drie teams een wedstrijdenreeks spelen tegen elkaar om twee plaatsen in de hoogste divisie. Het team dat na de wedstrijdenreeks als slechtste uit de bus komt, degradeert naar de 2e divisie.