Harry van den Ham gaat voor de winst

“We willen zo lang mogelijk bovenaan staan en dus willen we tegen een concurrent voor de winst gaan.” Trainer Harry van den Ham ziet in Emmen een gevaarlijke ploeg die, net als FC Dordrecht, het bewijs is van het geloof in een werk- en speelwijze  die zich op termijn gaat uitbetalen.

FC Emmen is momenteel één van de sterkst presterende ploegen uit de  Jupiler League en hebben sinds 2 september nog niet verloren.  FC Dordrecht zet zich schrap voor een moeilijke tegenstander en ziet de concurrentie langzaam naderen. “We weten dat de ploegen dichterbij komen, maar zolang we eerste staan mogen we niet klagen.” Warner Hahn is duidelijk over de doelstelling: “We moeten gewoon punten pakken en dan zien we wel wat de anderen doen.”

FC Dordrecht kan vanavond helaas niet beschikken over de geblesseerde Kousemaker, Steenvoorden en Danso. Laatstgenoemde heeft tijdens de wedstrijd tegen Jong Twente opnieuw een blessure aan zijn bovenbeen opgelopen.  Josimar Lima heeft deze week wel weer meegetraind met zijn ploeggenoten maar of hij vanavond al wedstrijdfit is, is nog onzeker.

Foto: Erwin Spek

Categorie: Algemeen nieuws

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01