Ilias Haddad tekent voor FC Dordrecht

Ilias Haddad heeft voor 1,5 jaar bij FC Dordrecht getekend. De Dordtse verdediger speelde eerder op amateurbasis voor FC Dordrecht. 

De afgelopen weken heeft de voorstopper al bewezen over genoeg voetbalkwaliteiten te beschikken. Dat was niet onopgemerkt gebleven bij andere clubs maar ondanks de grote belangstelling tekende Ilias voor de club uit zijn geboorteplaats. Een bewuste keuze, op de Krommedijk kan hij zich verder ontwikkelen als voetballer.

Eerder deze week tekende keeper Robbert te Loeke voor 2,5 jaar bij FC Dordrecht. De Arnhemmer kwam vorig seizoen nog uit voor SC Veendam maar raakte door het faillissement clubloos. De doelman heeft ondertussen al meerdere wedstrijden voor FC Dordrecht onder de lat gestaan wegens interlandverplichtingen van Warner Hahn.

Foto’s: Erwin Spek 

Gerelateerd nieuws

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01