Gosens en Hamdaoui gehuurd door FC Dordrecht

Robin Gosens en Mo Hamdaoui spelen aankomend seizoen op huurbasis bij FC Dordrecht. Beide spelers worden voor één seizoen verhuurd aan de Schapenkoppen.

De 19-jarige Gosens kwam de laatste helft van het afgelopen seizoen al uit voor FC Dordrecht. Hamdaoui kende ook een succesvol seizoen. Zijn ontwikkeling wordt beloond met een contractverlenging voor twee jaar bij Vitesse. Bij FC Dordrecht krijgt hij de kans om zich aankomend seizoen op Eredivisie-niveau verder te ontwikkelen.

Mo Allach, technisch directeur van Vitesse over de verhuurperiode: “Zowel Robin als Mo hebben dit seizoen zichtbaar progressie geboekt. Het is voor jonge spelers belangrijk om wekelijks op niveau te spelen. Dat dit nu kan op Eredivisie-niveau en bij een club waarvan wij vinden dat de voetbalopvatting positief is voor de ontwikkeling van spelers, is een compliment voor Robin en Mo.”

Gerelateerd nieuws

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01