FC Dordrecht onder 15 kampioen

In de wedstrijd uit tegen JOVZ moest de beslissing vallen voor het kampioenschap. In de eerste 20 minuten van de wedstrijd waren onze jongens oppermachtig en namen een 0-2 voorsprong. Daarna werd er te weinig druk gezet en werd het steeds spannender. Zeker toen JVOZ direct na rust 1-2 scoorde.

JVOZ  werd sterker met heel opportunistisch spel. Kansen aan beide kanten waren het gevolg. De laatste 15 minuten speelde FC Dordrecht met 10 man, waardoor het geloof bij JVOZ nog groter werd. Er veranderde echter niets in de stand en daardoor werd FC Dordrecht onder 15 de terechte kampioen met 6 punten voorsprong op JVOZ.

Een pluim voor de spelers, de trainers Rachid el Khalifi en Davey van Velsen, de begeleiding Buddy Creutzberg en Albert Noltee.