Kinderen vermaken zich op de Krommedijk

Dinsdag 5 mei was het Nationale Straatvoetbaldag. Ook bij FC Dordrecht werd een straatvoetbaltoernooi georganiseerd voor kinderen vanaf zes jaar. In de ochtend werkten de jongste kinderen onder een stralend zonnetje hun partijtjes af maar helaas brak in de middag het noodweer los en stond de parkeerplaats helemaal blank. De organisatie besloot daarop, met pijn in het hart, het tweede gedeelte voor de oudere jeugd af te lasten. Het natte wegdek was te glad en daarom niet geschikt om te straatvoetballen.

De volgende dag werd er in samenwerking met Woonbron een voetbalclinic georganiseerd voor een kinderen uit de verschillende Dordtse wijken. Noël Goossens, Filip Kurto, Everon Pisas en William Troost-Ekong lieten de kinderen hun tips en trucs zien waarna ze het later in een partijtje in de praktijk mochten brengen. Zowel de kinderen als de spelers hadden zich prima vermaakt.

Gerelateerd nieuws

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01