Voorbeschouwing De Graafschap – FC Dordrecht

Morgenavond spelen we in Doetinchem tegen De Graafschap. Na het verlies thuis tegen Telstar is Dordt erop gebrand om punten te pakken tegen De Graafschap. De ploeg van trainer Henk de Jong is bezig aan een goed seizoen en staat momenteel op een zesde plaats in de Jupiler League.  “De Graafschap heeft een sterk elftal en zit in een goeie fase maar dat zullen ze ook van ons zeggen” zei Gérard de Nooijer over de tegenstander. De wedstrijd van morgen is enorm belangrijk want beide teams maken nog kans op de derde periodetitel. De Graafschap en FC Dordrecht hebben allebei vijftien punten in de derde periode. Emmen staat nog altijd op de eerste plaats met zeventien punten. Bij winst in Doetinchem kan Dordt over De Graafschap springen in de stand.

De heenwedstrijd in Dordt eindigde op een 1-1 gelijkspel. De doelpuntenmaker bij FC Dordrecht was de inmiddels al vertrokken aanvaller Mailson Lima Duartes Lopes. Vorig jaar eindigde de partij in Doetinchem op een 2-3 winst voor Dordt. Alessio Da Cruz maakte toen in de extra tijd het beslissende doelpunt.

Bij FC Dordrecht zijn Amevor en Rosenthal geblesseerd. Bij De Graafschap zijn er geen blessures.

Wil je ook naar de wedstrijd? Klik dan hier voor mee informatie over de kaartverkoop.

Categorie: Algemeen nieuws
Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01