Rayvano van der Merwe tekent eerste contract

Rayvano van der Merwe heeft vandaag zijn eerste contract getekend. Dit contract verbindt hem met FC Dordrecht voor de komende twee jaar, met een optie voor nog één jaar. Dit is, na zijn debuut in het eerste vorige week tegen FC Emmen, een mooie beloning voor hem, na de anderhalf jaar blessureleed die hij achter zijn rug heeft.

Rayvano is heel blij met het getekende contract. “Ik had al gezegd dat dit mijn jaar zou worden, maar dat ik al zo snel zou aansluiten bij de selectie en ook nog eens mijn debuut zou maken, had ik niet verwacht. Ik was ook verrast met het contract, hieruit blijkt wel het vertrouwen van de club in mij.”

 

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01