Keukenwarenhuis.nl gaat XXL bij FC Dordrecht

Sinds de winterstop is Keukenwarenhuis.nl shirtpartner van FC Dordrecht. Om hun vernieuwde vestiging in Dordrecht te promoten ging het bedrijf een overeenkomst aan met onze club en kwam het onder het rugnummer op onze shirts te staan. Door de goede samenwerking en ervaring in de tweede seizoenshelft wil Keukenwarenhuis.nl verder groeien met FC Dordrecht. Daarom koos de keukenspeciaalzaak voor een uitbreiding van hun overeenkomst om voor volgend seizoen boven het rugnummer te staan. Ze vervangen daarmee Multipost.
Wij willen Keukenwarenhuis.nl bedanken voor het vertrouwen dat ze in de club hebben. De extra support gaat ons zeker helpen met de verdere professionalisering van de club.

Gerelateerd nieuws

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01