FC Dordrecht vervangt kunstgras voor hybrideveld

Al vanaf de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen beschikt FC Dordrecht in het Riwal Hoogwerkers Stadion over een hybride-natuurgrasveld.

FC Dordrecht was in 2013 één van de Eerste Divisie-clubs, die gebruik maakte de CED-kunstgrastender om over te stappen van natuur- naar kunstgras. Na vijf jaar stond de Dordtse BVO voor de keuze om het kunstgras gedeeltelijk te renoveren, geheel te vernieuwen of te vervangen door een natuurgras- of hybrideveld. Na afwegingen van alle voors en tegens van de diverse opties is gekozen voor een hybrideveld van het type Greenfields Xtragrass.

De aanleg neemt een aantal weken in beslag waardoor de voor op 4 augustus geplande open dag en oefenwedstrijd tegen tweede divisie kampioen Katwijk op losse schroeven komen te staan.  De aftrap van het nieuwe competitieseizoen (17 augustus tegen Helmond Sport) zal hoe dan ook op een perfecte mat plaatsvinden.

 

 

Gerelateerd nieuws

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01