Informatiebijeenkomst Rugdekking

Op dinsdag 19 februari organiseert FC Dordrecht, in samenwerking met stichting Schouders Eronder, de informatiebijeenkomst voor intermediairs en eventuele deelnemers voor het project Rugdekking. Rugdekking is een leerwerktraject dat gebruik maakt van de aantrekkingskracht van een Betaald Voetbal Organisatie (BVO) om jongeren zonder werk of opleiding nieuw perspectief te bieden. Op deze manier komen zij los van de negatieve invloeden op straat en maken zij uiteindelijk kans op een baan in de veiligheidssector.

Deelnemers gaan in kleine groepen van maximaal 15 personen een traject van circa 12 weken aan bij FC Dordrecht. Het traject bestaat uit een combinatie van gedragsinterventie, opleiding en stage. De kern bestaat uit de opleiding tot UEFA sportsteward, aangevuld met de certificaten Verkeersregelaar en Veiligheid, Gezondheid en Milieu of Bedrijf Hulp Verlener.

Meer informatie kunt u vinden op https://www.schouders-eronder.nl/rugdekking.html of via jordy.valkestijn@fcdordrecht.nl

De bijeenkomst start om 15.30 uur in de Brasserie van het stadion.

 

Categorie: Algemeen nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01