Het mirakel van Leeuwarden krijgt een nieuw hoofdstuk

Onze Schapekoppen weten hoe het is om te stunten in Leeuwarden. Dat kunstje hebben ze herhaald! Na een matige eerste helft en een 1-0 achterstand wist FC Dordrecht te winnen met 3-1!

In de eerste helft had FC Dordrecht weinig in de melk te brokkelen. Al na 10 minuten wist Conraad het net te vinden namens Cambuur. De Dordtenaren kwamen de eerste helft niet verder dan een schot die voorlangs vloog. Maar de tweede helft zou er heel anders uitzien…

Crycensio Summerville zorgde in de 72e minuut met een geweldige dribbel en een hard schot in de bovenhoek voor de 1-1! Vervolgens bleek Daniël Breedijk te beschikken over stalen zenuwen want door supporters die voorwerpen op het veld gooiden werd de wedstrijd twee keer gestaakt en moest onze aanvoerder drie keer aanleggen voor een strafschop… Maar hij bleef kalm en zette FC Dordrecht een paar minuten voor tijd op een 1-2 voorsprong. Cambuur probeerde de gelijkmaker te forceren maar uit een snelle counter maakte Jeremy Cijntje de allesbeslissende 1-3!

Opnieuw een knotsgekke slotfase die een goed einde heeft! Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen NEC op het programma, tot dan!