Voorbeschouwing: Aan elkaar gewaagd

Sinds het seizoen 2004/05 hebben FC Dordrecht en Telstar maar liefst 28 officiële wedstrijden tegen elkaar gespeeld. Onze Schapekoppen wisten 11 keer aan het langste eind te trekken. Telstar won 10 keer. Het treffen resulteerde 7 keer in een gelijkspel. Het is duidelijk dat de clubs aan elkaar gewaagd zijn.

In de eerste seizoenshelft was Telstar te gast in ons Riwal Hoogwerkers Stadion. De wedstrijd eindigde in een grote teleurstelling want Telstar wist met maar liefst 1-4 te winnen. De naar Paris FC vertrokken Marko Maletic tekende voor de enige Dordtse treffer van de avond. Ryan Seager was de gevierde man bij Telstar want hij nam twee van de vier goals voor zijn rekening.

In de laatste vijf competitiewedstrijden behaalde FC Dordrecht acht punten. Dat is tot nu toe de beste reeks van het seizoen. Telstar pakte daarentegen maar vier punten.

Het gat op de ranglijst bedraagt slechts 6 punten en 1 plek dus het belooft een spannende wedstrijd te worden!

 

Categorie: Algemeen nieuws

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01