Spelers verrassen kinderen ASZ met berg speelgoed

Woensdagmiddag 6 maart brachten Lewis Montsma, Dwayne Green, Thijs Timmermans en Petar Stoskovic een bezoek aan de kinderafdeling van het Albert Schweitzer-ziekenhuis, locatie Dordwijk. Zij bezorgden de kinderen een lach op hun gezicht door een grote hoeveelheid speelgoed uit te delen.

De namiddag begon met een overhandiging van het speelgoed aan het ziekenhuispersoneel Joris nam het speelgoed voor alle kinderen symbolisch in ontvangst. Hierna brachten de spelers een bezoek aan enkele kamers waar de kinderen verbleven. Nadat de kinderen hun favoriete speelgoed gekregen hadden en met de spelers op de foto konden, sloten we deze onvergetelijke dag af met een bezoek aan de polikliniek. Ook hier konden de kinderen in de wachtzaal hun geliefkoosd speelgoed uitkiezen en maakten de spelers tijd voor een fotomoment.

Wij wensen alle kinderen van het ASZ heel veel plezier met de cadeautjes!

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01