Beloften verliezen van NAC

Gisteren stond de vijfde wedstrijd voor de beloften van FC Dordrecht op het programma. Op het veld van Drechtstreek was NAC te sterk voor onze Schapekoppen, 2-4. De ploeg onder leiding van Ben Kinds keek al na acht minuten tegen een achterstand aan. Een tiental minuten later werd de score verdubbeld, vanaf 11 meter. Nog voor de rust scoorde FC Dordt nog de aansluitingstreffer door een schitterende lob van Siebe Schets. Een paar minuten na de thee breidde de Albanese spits van NAC Loshi de voorsprong opnieuw uit. In de 51ste minuut werd Ritchie Zinga gevloerd in het zestienmetergebied. Hij legde zelf aan voor de strafschop en zorgde opnieuw voor de aansluitingstreffer, 2-3. Twintig minuten voor tijd scoorde Boris van Schuppen voor NAC, hiermee zette hij de eindstand op het scorebord, 2-4.

Helaas hielden onze beloften geen punten over aan dit duel met NAC. Op naar 8 april dan spelen onze Schapekoppen thuis tegen De Graafschap!