Voorbeschouwing: Drie op een rij?

Na de stunt in Enschede wacht morgenavond een nieuwe uitdaging. MVV kwam in eigen huis niet verder dan een gelijkspel tegen FC Eindhoven. Waar FC Dordrecht de laatste twee wedstrijden gewonnen heeft wacht MVV al zeven wedstrijden op een overwinning.

Echter heeft MVV historisch gezien het overwicht. Vanaf het seizoen 2003/04 hebben de ploegen elkaar 29 keer in competitieverband getroffen. MVV trok maar liefst 13 keer aan het langste eind. Het werd 9 keer een gelijkspel en FC Dordrecht wist 7 keer te winnen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garanties voor de toekomst en dat is zeker in de voetballerij het geval.

In de zesde speelronde was FC Dordrecht te gast in stadion De Geusselt. Na een gelijkopgaande eerste helft brak MVV in de 73e minuut de ban. Joeri Schroijen benutte een penalty. Vervolgens schoot Tuur Houben in de 87e minuut de wedstrijd definitief op slot. In de absolute slotfase deed Omran Haydary iets terug maar zijn treffer kwam te laat. FC Dordrecht verloor met 2-1 van MVV.

Wij hopen u allen te begroeten morgen in ons Riwal Hoogwerkers Stadion!

Categorie: Algemeen nieuws

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01