Een positief weekend voor onze jeugd

Onze Schapekoppen hebben afgelopen zaterdag een prima weekend beleefd. De O17 won op eigen terrein met 4-2 van het Zeeuwse JVOZ. De O14 won gemakkelijk van Achilles’29 (3-0). De O15 wist bij DWS de punten mee te nemen naar Dordrecht, 4-0.

De O19 ging op bezoek bij koploper Fortuna Sittard. De Dordtenaren stonden na 90 minuten tegen een 2-0 achterstand aan te kijken. Maar door tweemaal te scoren in blessuretijd werd het duel onbeslist. Het verschil tussen de koploper en FC Dordrecht blijft slechts één punt.

De beloften traden afgelopen maandag (15 april) aan tegen Roda JC. Vlak na rust kwam de ploeg van Ben Kinds op gelijke hoogte, na een 1-0 ruststand. Maar 20 minuten voor tijd maakten de Limburgers de 2-1 en in blessuretijd nog de 3-1 (penalty).