Open dag 3 augustus

U bent van harte uitgenodigd op zaterdag 3 augustus, want dan vindt de open dag van FC Dordrecht plaats. Dit wordt ongetwijfeld een onvergetelijke dag! FC Dordrecht speelt op dat moment een oefenwedstrijd om half drie tegen Norwich City. Naast de wedstrijd worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Terwijl de kinderen genieten van sport en spel, kunnen de ouders een consumptie nuttigen op het terras. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt de spelersselectie voorgesteld en na de wedstrijd kan iedereen een handtekening en foto vragen aan zijn of haar favoriete speler. Natuurlijk kan ook het nieuwste thuisshirt en overige merchandise verkregen worden.
Wilt u FC Dordrecht zien strijden tegen mogelijke Premier League sterren?

Noteer dan alvast zaterdag 3 augustus met stip in uw agenda!

Categorie: Algemeen nieuws

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01