Amputatievoetbal FC Dordrecht

FC Dordrecht wilt, als 2e team van Nederland, een amputatievoetbalteam gaan organiseren. We willen de mogelijkheid aanbieden van trainingen en eventuele wedstrijden. In samenwerking met Livit, Zwaluwen Jeugd Actie, de KNVB en de gemeente Dordrecht wordt deze avond georganiseerd.

FC Dordrecht krijgt door middel van de maatschappelijke projecten een steeds groter bereik binnen Dordrecht en daar buiten. We vinden het daarom belangrijk om de mogelijkheid van sporten en ontmoeten aan te bieden voor deze doelgroep.

Op woensdag 19 juni om 19.30 uur organiseren we in de Brasserie een informatieavond en introductietraining voor Amputatievoetbal FC Dordrecht.  Het amputatieteam van PSV zal hierbij aanwezig zijn en een introductietraining verzorgen. Er is een mogelijkheid om deel te nemen aan deze training.

Eventuele deelnemers en personen die werkzaam zijn binnen zorg, welzijn en sport zijn van harte welkom. Aanmelden kan via jordy.valkestijn@fcdordrecht.nl

 

 

Categorie: Algemeen nieuws

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01