Technisch manager FC Dordrecht doet stap terug

Technisch manager Peter Drijver heeft zijn werkzaamheden bij FC Dordrecht beëindigd. Zijn vertrek staat los van de tegenvallende seizoenstart want het vertrouwen in de mogelijkheden van de huidige selectie blijft onverminderd. “Er staat een goede groep. Jong nog, maar zeker met veel potentie. We zijn ervan overtuigd dat deze jongens zeker zullen gaan presteren”, aldus de scheidende TM.

Algemeen directeur Hans de Zeeuw: “We betreuren zijn beslissing, maar respecteren zijn keuze. We hebben samen heel veel gedaan om deze selectie bij elkaar te krijgen én te houden. Peter heeft daar het leeuwendeel aan bijgedragen. Natuurlijk laten we ons niet misleiden door die twee nederlagen, maar tijdens gesprekken afgelopen weekend kwam hij toch tot de conclusie het stokje te willen overdragen”.
De afgelopen periode heeft Drijver erg veel kracht gekost en doen besluiten een stap terug te willen doen.

De algemeen directeur neemt voorlopig de werkzaamheden van Peter Drijver waar.

Gerelateerd nieuws

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01