FC Dordrecht kiest voor LED

De huidige verlichting in de masten van het Riwal Hoogwerkers Stadion wordt vervangen voor duurzame led-verlichting. Hiervoor is FC Dordrecht de samenwerking met het bedrijf Sportverlichting.com aangegaan.

FC Dordrecht is hiermee de eerste club in de Keuken Kampioen Divisie die kiest voor duurzaamheid in combinatie met entertainment. Het energieverbruik van het stadion aan de Krommedijk gaat met 50% omlaag, terwijl het zicht voor spelers en toeschouwers enorm verbetert. Ook bespaart FC Dordrecht fors op onderhoudskosten dankzij de lange levensduur van deze LED-verlichting.

De LED-stadionverlichting voldoet aan alle eisen van de KNVB-licentie en is daardoor tevens geschikt voor (live) uitzendingen op Fox Sports.

Dankzij een digitaal lichtmanagementsysteem schakelt FC Dordrecht de verlichting snel op elk gewenst niveau. Op 20 september speelt FC Dordrecht de eerste thuiswedstrijd onder de nieuwe LED-verlichting: een unieke ervaring voor spelers en supporters.

Gerelateerd nieuws

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01