Voorbeschouwing: Nieuwe kans op drie punten

Morgenavond gaat de eerste periode van start. Jong Ajax komt op bezoek in ons Riwal Hoogwerkers Stadion. Na twee nederlagen is het verlangen naar een driepunter erg groot. Maar het verleden leert ons dat Jong Ajax alles behalve een ABC’tje is.

In Amsterdam waren onze Schapekoppen het afgelopen seizoen niet opgewassen tegen de beloftenploeg. Er werd namelijk met 5-2 verloren. De Dordtse doelpuntenmakers waren Thomas Kok en Marko Maletic. Een half jaar later leek FC Dordrecht opnieuw met lege handen te staan maar dankzij goals van Simon Power en Jari Schuurman wisten de Dordtenaren een 1-3 achterstand om te buigen naar een 3-3 gelijkspel. Het eerste Dordtse doelpunt werd gescoord door Jeremy Cijntje.

Gezien de huidige vorm van de Amsterdammers liggen er genoeg mogelijkheden. De eerste wedstrijd werd met 2-1 verloren bij TOP Oss. Afgelopen maandag pakte Jong Ajax haar eerste punt door 3-3 gelijk te spelen tegen NEC. Lang dachten de hoofdstedelingen er met de overwinning vandoor te gaan, maar NEC’er Kvida stak daar in de slotminuten een stokje voor.

Met twee ploegen die beide azen op de eerste overwinning belooft het een interessante wedstrijd te worden in het Riwal Hoogwerkers Stadion. Tot morgen!

Gerelateerd nieuws

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01