Mascotte van de wedstrijd FCD – MVV

We hebben onze mascotte! Ezra zal samen met Sjakie de opening verzorgen van de wedstrijd FC Dordrecht – MVV Maastricht.

Ezra is pas acht jaar geworden en zit in groep zes op de Satelliet. Hij zit sinds zijn zevende op voetbal bij VV Wieldrecht. Als Ezra niet bij Wieldrecht te vinden is, dan is hij vaak in de wijk aan het voetballen of speelt hij online FIFA. Voetbal is zijn lust en zijn leven.

Vanaf dit seizoen gaat Ezra keepen en zal dus vooral in het zestienmetergebied te vinden zijn. Zijn favoriete club is Feyenoord maar als echte Dordtenaar houdt hij FC Dordrecht scherp in de gaten. De hele buurt mag dan ook meegenieten als het clublied weer is op repeat staat en Ezra in volle borst meezingt.

Gerelateerd nieuws

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01