Geen revanche voor N.E.C.

Na de overwinning vorige week vrijdag van FC Dordrecht op N.E.C. hebben de beloften uit Nijmegen geen revanche kunnen nemen. Gisteravond ging Jong FC Dordrecht op bezoek bij de jonge Nijmegenaren. Ook in deze wedstrijd wist de club in het rood, groen en zwart niet te winnen van de Schapekoppen. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel (4-4).

De jonge Dordtenaren speelden gisteravond met een flink aantal namen uit het eerste elftal. Zo deden van Leeuwen, de Braal, Smeulers, Kok, Amadin, Hogesteger, Vicario en Schalekamp mee met het beloften elftal. De doelpuntenmakers aan Dordtse zijde waren Nelson Amadin, Jaron Vicario en Tayren Bouwmeester (2x).

Na dit gelijkspel staat Jong FC Dordrecht op de negende plek. De eerstvolgende wedstrijd van Jong FC Dordrecht wordt gespeeld op 30 september tegen Jong FC Eindhoven.  

Laatste nieuws

Laatste tweets

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01