ASWH HOUDT DORDRECHT'90 OP GELIJKSPEL
Opvallendste speler in het veld tijdens het oefenduel tussen Dordrecht'90 en ASWH was gisteravond ongetwijfeld Melvin Plet. Hij stond in de basis van het elftal, dat uiteindelijk met een gelijkspel van 3-3 genoegen moest nemen bij de Ambachtse zaterdag-hoofdklasser.
De overgang van Plet van Dordrecht090 naar Roda JC is nog altijd niet rond, zodat hij zich afgelopen maandag weer aan de Krommedijk op de training meldde.
Gisteravond liet trainer Robert Verbeek hem dus op het middenveld starten in het duel met ASWH, dat Richard Plug voor de bezoekers de score zag openen. Hij deed dit na goed voorbereidend werk van Glenn Summerville, die wederom als rechtsachter was begonnen.
Edwin Middendorp bracht beide partijen in de gelijkopgaande wedstrijd weer op gelijke hoogte, terwijl Rick Hoogendorp en Paul Koster, na een foutje van zijn voormalig ASWH-doelman Jan Scheurwater, voor rust ook nog hun naam aan een treffer verbonden: 2-2.
In de rust van dit onder slechte omstandigheden afgewerkte duel op het trainingsveld van Sportpark Schildman wisselde Verbeek vier spelers: Cor Lems, Marco de Laat, Ivo Reemnet en Melvin Plet bleven in de kleedkamers achter ten faveure van Melvin Leerdam, Ceylan Arikan, Karsten Myssing en Peter van der Veen. Arikan bracht Dordrecht'90 na de rust wel weer op voorsprong, maar ASWH zag centrumspits Edwin Middendorp zijn tweede treffer voor zijn team scoren: 3-3.
Opstelling Dordrecht'90: Jan Scheurwater; Glenn Summerville, Eric van der Merwe, Joop Lankhaar, Ivo Reemnet; Melvin Plet, Richard Plug, Cor Lems, Mischa Rook; Marco de Laat, Rick Hoogendorp.
Vanavond oefent Dordrecht'90 als de omstandigheden het toelaten (er wordt om 10.00 uur gekeurd) in en tegen Spijkenisse.