De van MVV overgenomen en uiteraard nog onwennige opererende Rick Hoogendorp,leefde gisteravond, nadat trainer Robert Verbeek hem van de linker- naar de rechterflank had overgeheveld, duidelijk op.
RICK HOOGENDORP KOMT DORDRECHT'90 VERSTERKEN
Dordrecht'90 contracteerde afgelopen week de 21-jarige Rick Hoogendorp. Trainer Robert Verbeek ziet in de bij MVV overbodig geworden Hagenaar een welkome versterking voor zijn selectie. Hoogendorp maakte zijn debuut bij Dordrecht'90 in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles, een wedstrijd die de Dordtenaren in Deventer overigens met 4-1 verloren. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, speelden de Dordtenaren zeker niet slecht en deden niet onder voor de op de derde plaats staande Deventenaren. Echter, als men de geboden kansen niet in doelpunten weet om te zetten, dan wordt winnen ineens een heel ander verhaal. Tegenstander Go Ahead Eagles wist de doelkansen wel te benutten.

Spannend
De thuisclub opende vlak voor de rust via Erik Tammer de score na een misstapje van doelman Scheurwater. Nauwelijks hadden de Dordtenaren de thee opgedronken of doelpunt nummer twee lag in de Dordtse touwen. Toine Rorije knalde een voorzet van Tammer snoeihard in het doel 2-0. Na deze achterstand stroopten de Dordtenaren de mouwen op en begonnen de jacht op de tegentreffer. Die kwam er dan ook. Karsten Myssing liet 1-2 aantekenen.

Gelijkmaker
Dordrecht'90 werd na deze treffer sterker, en er leek meer voor de Krommedijkploeg in te zitten. Bijna kwamen de Dordtenaren op gelijke hoogte. Peter van der Vee kopte de bal uit een voorzet van Melvin Plet hard langs de Deventer doelman Scheutjes. Helaas voor Dordrecht'90 belandde de inzet van Van der Veen op de doellat. Ook Mischa Rook zag tot zijn ontzetting de bal op de Deventer lat eindigen en de gelijkmaker bleef zodoende uit.

Risico's
Sneu was het voor Dordrecht'90 verlieten de Dordtse spelers met opgeheven hoofden het speelveld. Men had gegokt, maar helaas verloren.
[Lees ook: Spitsen maken het verschil]
[Lees ook: Dordrecht'90 incasseert geflatteerde nederlaag]