DORDRECHT'90 MAAKT SLECHTE BEURT
Dordrecht'90 maakte gisteravond op Houtrust tegen zaterdaghoofdklasser Scheveningen een zeer slechte beurt.
Na bij rust met 4-0 te hebben achter gestaan verloor de vooral in deel één op alle fronten tekort schietende brigade van Robert Verbeek met 4-2.
De algehele landskampioen bij de amateurs toonde zich aanvallend veel slagvaardiger dan de betaalde opponent. Reeds in de eerste minuut kende topscorer Ron de Jager succes en nog geen twintig minuten later hadden Arjoun Alou en Reginaldo Martina doelman Peter van der Kwaak die na rust door Jan Scheurwater werd vervangen, ieder nog een keer gepasseerd. Op slag van rust maakte Frans Danen (ex-FC Den Haag) de Dordtse vernedering compleet door 4-0 aan te tekenen.

Inzet
In deel twee bleek Dordrecht'90, waar de weinig productieve aanval zorgen baart, wat beter bij de les. Hennie de Romijn maakte al snel de 4-1,maar vervolgens stokte de productie. Ook al omdat er een inzet van Cor Lems van de lijn werd getrapt en een andere Dordtse inzet via de onderkant van de lat weer in het veld sprong. Bij het scheiden van de markt bepaalde Mischa Rook na een keepersfout de eindstand op 4-2.
Robert Verbeek sprak voor het eerst dit seizoen kritische woorden. "Er was sprake van onderschatting. Dat kan en mag niet tegen Scheveningen. Ik geef jongens vertrouwen, maar als ze niet brengen wat wordt verwacht, raakt mijn geduld op een gegeven moment op. Sommige jongens denken dat ze vanzelf in staan, maar niemand is zeker van zijn plaats. Een vaste basis interesseert niets."

Tegenstand
Dit weekeinde krijgt Dordrecht'90 twee kansen om revanche te nemen op zichzelf. Zaterdag speelt het in Oud Beijerland bij SHO, een dag later is Papendrecht de tegenstander.