Volgens de handgebaren van John de Wolf lijkt de uitslag van Dordrecht'90 FC VVV 1-1 te zijn: echter de waarheid is anders. Dordrecht'90 won met 2-0.
DORDT'90 WEET WEER WAT WINNEN IS
Dordrecht'90 is de start van de tweede competitiehelft begonnen door een 2-0 zege op het Limburgse FC VVV. Acht wedstrijden wisten de Dordtenaren voor de winterstop niet meer in winst om te zetten, maar nu na twee maanden pauze wist de thuisclub het zoet der overwinning weer te smaken.
Bij Dordrecht'90 speelde Melvin Plet gewoon weer mee. Zijn tussentijdse overgang naar Roda JC is van de baan, en gelukkig voor Dordrecht'90 trainer Robert Verbeek blijft Plet tot aan het einde van dit seizoen de kleuren van de Krommedijkploeg verdedigen.
Lange tijd zag het er naar uit dat Dordrecht'90 en FC VVV de punten zouden delen. Er waren goede scoringskansen voor beide teams maar puik keeperswerk van Peter van der Kwaak (Dordrecht'90) en Frank Kooiman (FC VVV) verhinderde dit.
Een kwartier voor tijd besloot Dordrecht'90 coach Robert Verbeek te gaan wisselen. Cylan Arikan verliet het veld, en zijn plaats werd ingenomen dor Melvin Leerdam. Leerdam maakte zijn debuut in de Dordtse hoofdmacht; en hoe! Nauwelijks stond Leerdam drie minuten op het veld, of hij scoorde de openingstreffer. Na een pass van Rick Hoogendorp kwam Leerdam oog in oog met FC VVV doelman Kooiman. Leerdam hield het hoofd koel en tikte zelfbewust de 1-0 binnen.
FC VVV moest nu komen, en zelfs de Limburgse doelman Kooiman ging mee naar voren. Helaas voor de Limburgers, maar het Dordtse doel bleef schoon. Twee minuten voor het eindsignaal was de zaak definitief beslist. Rick Hoogendorp tekende voor de winnende treffer, en bracht de 2-0 eindstand op het scorebord. Dolgelukkig verlieten de Dordtse spelers na afloop het veld, met als stralend middelpunt invaller Melvin Leerdam.
[Lees ook: Dordt'90 opgelucht]
[Lees ook: De bal rolt gelukkig weer]