STADION DEN BOSCH IN TEKEN VAN AFSCHEID
In het programmaboekje was de stand achterwege gelaten; van belang was de laatste wedstrijd ook niet meer, anders dan om een ode te brengen aan de vertrekkers. Arnold Scholten en Nico Jalink stoppen, de contracten van de trainers Jan Poortvliet (FC Den Bosch) en Harry van den Ham (Dordrecht'90) werden niet verlengd.
De bijna 37-jarige Jalink speelde zestien jaar profvoetbal, voor acht clubs; twee periodes kwam hij voor RKC en Sparta uit. Jalink werd door alle spelers en de 36 meegereisde Dordrecht-fans hartelijk uitgeluid, zij het niet zo indrukwekkend als met Arnold Scholten gebeurde. Voor de blonde veteraan werd de wedstrijd pontificaal stilgelegd. Scholten ing op de schouders en zag vervolgens dat alle spelers een erehaag voor hem vormden. 'Voor zijn gehele oeuvre' werd hij uitgeroepen tot Man of the Match. Na de wedstrijd was er vuurwerk.
Poortvliet werd na afloop bedankt met applaus en cadeaus, ook nog in de kleedkamer door de spelers. Poortvliet is klaar bij FC Den Bosch, Scholten nog lang niet. De nieuwe technische manager, die veel wijsheid en het nodige geluk mag worden gewenst, wordt technisch directeur. Scholten moet echter nu eerst een selectie bij elkaar scharrelen die eredivisiewaardig is.

Stapje terug
En zo eindigde de loopbaan van Harry van den Ham als trainer van Dordrecht'90 in de veertiende nederlaag van het seizoen. Na de zomer doet hij een stapje terug naar de zaterdagamateurs van Barendrecht, al blijft hij hopen op een verlengd verblijf in het betaalde voetbal. Het Duitse Rot Weiss Essen club is hiervoor kandidaat, de club van oud-international Willy Lippens. "Vandaag ga ik naar Essen om eens rond te kijken. Praten mag toch? De intentie blijft echter om bij Barendrecht aan de slag te gaan," aldus Harry van den Ham.
De wedstrijd stelde niets voor. Mourad was het mannetje met twee gave acties. Voor rust heroverde de flankspeelrs met een sliding-tackle de bal, wat Van den Eede zijn 23ste goal van het seizoen bracht. Dik in de tweede helft boogde Mourad de bal vanuit een scherpe hoek wonderschoon bij de tweede paal binnen: 2-0. Over een slordige drie maanden weet FC Den Bosch of Mourad ook in de eredivisie zijn kunstjes kan plaatsen. Voorbehoud is op zijn plaats.
Voorbehoud moet wat dat betreft voor meer spelers van FC Den Bosch gemaakt worden. Uneken, de stopper, verloor verdacht veel duels van de overigens sterke Mark de Vries, maar Uneken zal volgend seizoen vermoedelijk nog wel betere tegenstandrs te bespelen krijgen.
Tegenslag is er ook al geweest. Marcel Cas (RBC) was akkoord, maar koos op het laatste moment toch voor Livingstone uit de Schotse Premier League. Wielaert gaat vrijwel zeker terug naar PSV.