Introductie Businessclub

FC Dordrecht biedt een scala aan business-to-business opportunities in de vorm van exposure, hospitality en netwerkactiviteiten. Door op maat gesneden overeenkomsten en aanbiedingen kan iedere ondernemer optimaal rendement halen uit zijn samenwerking met FC Dordrecht.

Doel is om de Business to Business contacten tussen de leden te versterken. Uiteraard niet alleen op wedstrijddagen, maar het gehele jaar door tijdens de businessevents op de eerste maandag van de maand. Voor deze “businessborrels” worden vaak toonaangevende gastsprekers uitgenodigd of worden andere activiteiten georganiseerd.

De meeste activiteiten worden in het Riwal Hoogwerkers Stadion gehouden waar de Bouwteam Drechtsteden Lounge – één van de sfeervolste businessclubs van Nederland – of De Schaapskooi – de knusse brasserie – als locatie dienen. In sommige gevallen worden de businessevents op uitnodiging op het bedrijf van een sponsor georganiseerd.

Sponsorbeleid

Het sponsorbeleid van FC Dordrecht is gericht op een duurzame samenwerking met bedrijven en organisaties, die hun relatie met het betaalde voetbal in hun marketingbeleid willen integreren. Deze samenwerking is voor beide partijen een platform voor zakelijk en sportief succes in een prettige ambiance.

In de Bouwteam Drechtsteden Lounge en de Brasserie De Schaapskooi kan men ook buiten de wedstrijddagen terecht voor seminars, presentaties, vergaderingen, recepties, meetings en (bedrijfs)feesten.

Vereniging Business club FC Dordrecht

Een belangrijke pijler in de commerciële activiteiten van FC Dordrecht is de Vereniging Businessclub FC Dordrecht (VBD). De VBD is op 9 november 1988 opgericht en kent ongeveer 150 leden. Het doel van de VBD is om een platform voor ondernemers te creëren en in stand te houden, waarbij business-to-business contacten worden gestimuleerd.

Met meer dan dertig (mogelijke) businessactiviteiten per jaar veel mogelijkheden tot netwerken, relatiebeheer én ontspanning. De belangrijkste bijeenkomsten blijven namelijk de thuiswedstrijden van FC Dordrecht. Prima faciliteiten voor een compleet avondje uit met uw (zaken)partner.

Aansprekende namen

In de laatste seizoen kwamen vele prominenten naar Dordrecht als gastspreker op één van de businessevents. Aansprekende namen als Erwin Koeman, Hein Vergeer, Barry Hughes, Arnold Vanderleijden, Robin van Galen, Hans van Breukelen, Tim Coronel, Michael van Praag, Gerard Meijer, Bert van Marwijk, Guus Hiddink, Erben Wennemars en Leo van Vliet gaven op de maandagavonden acte de precense om de sponsoren met vaak smaakvolle anekdotes te onderhouden.

Daarnaast is er aandacht voor maatschappelijke thema’s zoals re-integratieprojecten voor jongeren, vinden er bedrijfspresentaties plaats voor (en door) de leden van de Businessclub en vinden bedrijfsbezoeken plaats. Bovendien wordt ieder seizoen een bezoek aan een wedstrijd uit een toonaangevende buitenlandse competitie georganiseerd en wordt een eenmalig fundriasing event voor een goed (lokaal) doel en FC Dordrecht georganiseerd.

Kortom: De VBD is de toonaangevende netwerkclub in de Drechtsteden!

Wij verwelkomen u graag!

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01