Commercieel beleid

Word business partner bij FC Dordrecht en win!
Wie wil er niet van het hoogst haalbare? FC Dordrecht heeft een duidelijke visie en ambities en doet er alles aan doen om haar doelstellingen waarheid te laten worden.

FC Dordrecht wil een optimale band creëren tussen de club en haar business partners. Een band die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en wederzijds nut. De relatie tussen club en partner moet voor beide partijen een doel invullen en een voldoening geven. De sfeer waarin dit bij FC Dordrecht samen kan gaan, blijkt te leiden langdurige relaties waarin gezamenlijk nieuwe uitdagingen kunnen worden aangegaan.

Een partnership betekent gebruik maken van commerciële communicatiemogelijkheden die zakelijke tegenprestaties op kunnen leveren zodat voor beide partijen een win-win situatie kan ontstaan.

FC Dordrecht speelt in op commerciële doelstellingen
Een partnership met FC Dordrecht is een efficiënte en snelle manier om een bedrijf te profileren met name in de Drechtsteden en Zuid-Holland-Zuid. Voetbal is emotie, biedt spanning, krijgt aandacht en heeft een gigantisch bereik! Het is de grootste balsport van Nederland met 1,2 miljoen actieve beoefenaars en bijna 10 miljoen volgers. FC Dordrecht is een belangrijk communicatiemiddel om die voetballiefhebbers in de regio te bereiken.

Sport – en voetbal in het bijzonder – sluiten met hun mogelijkheden perfect aan bij de doelstellingen van het bedrijfsleven. Via de (media)aandacht kan optimaal ingespeeld worden op de behoefte aan naamsbekendheid. De boarding rond de velden en shirtreclame bieden volop fysieke reclameruimte en digitaal biedt FC Dordrecht ook allerlei communicatiemiddelen zoals deze website, de clubapp en social mediakanalen.

Daarnaast is het bezoeken van een voetbalwedstrijd voor het bedrijfsleven een ideale manier om nieuwe contacten op te doen, of de relatie met bestaande klanten te onderhouden en versterken. FC Dordrecht biedt haar partners met de Bouwteam Drechtsteden Lounge één van de sfeervolste businessruimtes van Nederland. Voetbalplezier en zaken doen gaan hand in hand gaan in een omgeving waar het prettig verblijven is.

Win-win situaties ontstaan bij FC Dordrecht
FC Dordrecht is gek op winnen. Op het gebied van partnerships biedt FC Dordrecht het bedrijfsleven een gevarieerd aanbod aan mogelijkheden. Dankzij een individuele benadering is het mogelijk maatpakketten te leveren die optimaal inspelen op de doelstellingen van een onderneming op het gebied van marketing-communicatie en relatiebeheer. Zo biedt FC Dordrecht het bedrijfsleven volop kansen om te scoren!

Meer informatie:

Ambitie
FC Dordrecht is ambitieus. De club wil samen met haar relaties naar een nieuw stadion waar de mogelijkheden in alle facetten zullen toenemen. Maar bij alle ambitieuze plannen zal de realiteitszin altijd centraal blijven staan.

FC Dordrecht maakt met haar businessclub van zo’n 150 partners in toenemende mate deel uit van de economische infrastructuur binnen de regio Drechtsteden. Het aantal relaties is de laatste jaren uitgegroeid tot een uniek regionaal business platform met bedrijven uit praktisch iedere branche.

Als club probeert FC Dordrecht wij binnen de mogelijkheden alles in het werk te stellen om de juiste voorwaarden te creëren voor onze partners. Door in te spelen op de commerciële doelstellingen van het bedrijfsleven ontstaat een win-winsituatie voor alle partijen. Binding, service en creativiteit staan hierbij centraal, zodat relaties voor de lange termijn ontstaan en samen kan worden gebouwd aan de toekomst van FC Dordrecht en haar zakelijke supporters en business partners!

 

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01