Commerciele mogelijkheden

Businessclub

Bij FC Dordrecht bieden wij u de mogelijkheid om in een sfeervolle ambiance te netwerken.

Onder het genot van een hapje en drankje in onze Businessclub collega-ondernemers treffen en, daarvoor komt u tenslotte ook, het vanuit uw Business-seat volgen van de wedstrijd. Wij stellen ons ten doel om het voor u zo prettig mogelijk te maken en een bijdrage te leveren aan ‘return of investment’. Ter versterking van de relatie tussen u en de club, zult u na afloop diverse spelers ontmoeten in de Businessclub.

Bij deze sponsoring behoort het lidmaatschap Vereniging Businessclub FC Dordrecht die maandelijks activiteiten en netwerkbijeenkomsten voor de leden organiseert.

Daarnaast kent de Businessclub tal van communicatiemogelijkheden en netwerkvoordelen.

LED Boarding

Indien u reeds bezoeker bent geweest van een thuiswedstrijd van FC Dordrecht heeft u kunnen zien dat er LED boarding in het stadion aanwezig is.

Deze LED reclame uiting welke te zien is om het gehele voetbalveld zullen uw firma nog meer exposurewaarde geven, vooral op de televisie. De LED boarding is per wedstrijd te huur en kan naar eigen wens en tijdsduur ingevuld worden. Dat is vanaf 125 euro al mogelijk!

De kosten zijn exclusief aanmaakkosten voor de animatie.

Reclameborden

Boarding is er in het Riwal Hoogwerkers Stadion in diverse varianten, elk met zijn eigen exposure en zijn eigen prijs, die mede wordt bepaald door de TV-gevoeligheid.

U kunt uw naam op de luifels van de tribunes kwijt, maar ook langs het veld voor de Businessclub-tribune met het zicht in beide richtingen. Er zijn mogelijkheden voor reclame bij de ingangen en de hoeken van het stadion bieden – vooral voor de televisie – een mega-exposure.

Voor de reclameborden geldt ook dat de kosten voor productie, plaatsing- en verwijdering voor rekening van de sponsor komen.

Wedstrijdarrangementen

Er zijn diverse wedstrijddagarrangementen te boeken bij FC Dordrecht vanaf twee personen inclusief diner tot en met de mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren als wedstrijdpartner. In dat geval kunt u met 20 of meer gasten de wedstrijd bekijken vanaf business seats, heeft u een exclusieve ruimte en een hostess ter beschikking voor de ontvangst en wordt uw bedrijfsnaam of merk op meerdere wijzen en plaatsen onder de aandacht gebracht als wedstrijdpartner. Onze arrangementen zijn klaar om in te koppen voor uw realtiemarketingdoeleinden!

Stadionreclame

Onder het motto “Laat u zien en horen” biedt FC Dordrecht u de mogelijkheid voor een korte reclameboodschap op de lichtkrant in het Riwal Hoogwerkers Stadion en een stadioncommercial.

De productiekosten voor een stadioncommercial zijn voor rekening van de sponsor.

Website sponsoring

De website www.fcdordrecht.nl wordt dagelijks door zo’n 2.000 mensen bezocht. De bezoeker van deze populaire site kan wellicht morgen uw klant zijn. Daarom biedt FC Dordrecht de mogelijkheid tot het plaatsen van een button op de homepage met een doorlink naar uw site. Dat noemen wij ‘scoren buiten de lijnen’ tegen een sportief investeringsbedrag.

De productiekosten komen ook voor rekening van de adverteerder en kan desgewenst worden verzorgd door de webmaster van FC Dordrecht.

Partnership Jeugdopleiding

Uiteraard zijn er ook sponsormogelijkheden bij de jeugdopleiding van FC Dordrecht. Dat kan al vanaf zeer geringe bedragen. Het wedstrijdveld van de jeugd biedt ruimte voor reclameborden.

Meer informatie vindt u op de website van de Jeugdopleiding

 

Onze top partners


FC Dordrecht

B: Krommedijk 210, 3312 LH Dordrecht
P: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht
T: +31 (0)78 613 00 00
E: info@fcdordrecht.nl

KvK nummer: 41130550
BTW nummer: NL0049 37 715 B01